Is uw Audi klaar
voor de winter?

Wintercheck

Wintersets

Winterbanden

Wielen Service

Accessoires & Lifestyle

Audi Wielen Service

De Audi Wielen Service wisselt zomerbanden voor winterbanden, ook op uw huidige velg. Daarnaast wordt uw Audi gratis gewassen. Ook handig: uw zomerbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de winter voorbij is, haalt u ze gewoon weer op.

Incl. opslag
Wielenwissel € 39,- € 75,-
Bandwissel € 84,- € 120,-
Maak direct een afspraak

Audi Wintercheck

Om er zeker van te zijn dat uw Audi u veilig door de winter brengt is de wintercheck de ideale voorbereiding. Voor € 19,- wordt uw Audi op 39 essentiële onderdelen gecontroleerd. Zo komt u zorgeloos de winter door.

Maak direct een afspraak

Audi Originele wintersets

Audi Originele wintersets zijn speciaal ontwikkeld voor uw Audi. Zo kunt u deze winter ook op gladde wegen in stijl genieten van de best mogelijke rijeigenschappen van uw Audi. Uw dealer kan u adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Winterbanden

Bij temperaturen onder 7 graden Celsius wordt het rubber van de zomerband hard. Het gevolg: minder grip. Dat heeft weer invloed op remprestaties en dus op de veiligheid. De speciale rubbercompound en het profiel van winterbanden zijn speciaal aangepast voor gebruik bij lage temperaturen.

Audi Lifestyle

Met de Audi Wintersport producten gaat u goed voorbereid op vakantie. Alles voor op en af de piste, u vindt wat u nodig heeft voor de wintersport in de Audi webshop.

Ontdek de volledige collectie

Audi Driving Experience

Wie het uiterste uit zijn Audi wil halen, zoekt de sneeuw en het ijs op. In Oostenrijk en Finland organiseert Audi unieke, geheel verzorgde driving experiences.

Lees meer
X