Uw Audi maximaal
voorbereid op de winter.

Winterse omstandigheden in Nederland of een trip naar uw wintersportbestemming: ze stellen hoge eisen aan uw auto en vragen om optimale controle. Bekijk ons uitgebreide assortiment wintersets en winteraccessoires en maak direct een afspraak voor een Audi Wintersportcheck.

Bekijk het aanbod

Optimale controle

Om er zeker van te zijn dat uw Audi u veilig naar u wintersportbestemming brengt, is de gratis Audi Wintersportcheck een ideale voorbereiding. Specialisten die uw Audi door en door kennen, controleren uw auto op 8 essentiƫle onderdelen. Na de wintersportcheck weet u of uw Audi nog wat extra aandacht nodig heeft. Zo kunt u zorgeloos op vakantie en bent u optimaal voorbereid.

Audi originele wintersets.

Audi originele wintersets zijn speciaal ontwikkeld voor uw Audi. Zo kunt u deze winter ook op gladde wegen in stijl genieten van de best mogelijke rijeigenschappen van uw Audi. Selecteer hieronder uw model en bekijk het aanbod. Uw dealer kan u adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Winterbanden

Bij temperaturen onder 7 graden Celsius wordt het rubber van de zomerband hard. Het gevolg: minder grip. Dat heeft weer invloed op remprestaties en dus op de veiligheid. De speciale rubbercompound en het profiel van winterbanden zijn speciaal aangepast voor gebruik bij lage temperaturen. Selecteer hieronder uw model en bekijk het aanbod winterbanden.

Winterwissel inplannen

Bent u al in het bezit van een set winterbanden of een complete winterset? Plan dan nu de winterwissel in bij uw Audi dealer.

Werkplaatsafspraak maken Zoek uw dealer