Is uw Audi klaar voor de winter?

Ontdek wat Audi u te bieden heeft

Winterse omstandigheden in Nederland of een trip naar uw wintersportbestemming: ze stellen hoge eisen aan uw auto en vragen om optimale controle. Bekijk ons uitgebreide assortiment wintersets en winteraccessoires of maak direct een afspraak voor een Audi wintercheck.

Audi Wintercheck op 39 punten

Om er zeker van te zijn dat uw Audi u veilig door de winter brengt is de wintercheck de ideale voorbereiding. Voor € 19,95 wordt uw Audi op 39 essentiële onderdelen gecontroleerd. Zo komt u zorgeloos de winter door. Ga langs bij uw Audi-dealer of maak direct een afspraak via de werkplaatsplanner.

Audi Wielen Service

De Audi Wielen Service wisselt zomerbanden voor winterbanden. Daarnaast wordt uw Audi gratis gewassen. Ook handig: uw zomerbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de winter voorbij is, haalt u ze gewoon weer op. Tot slot controleren we uw auto op 8 punten. Informeer bij uw Audi-dealer naar een aanbod op maat.

 • Banden (banden, spanning, slijtage)
 • Remmen
 • Ruitenwisserbladen
 • Steenslag voorruit
 • Koelvloeistofniveau
 • Motoroliepeil
 • Ruitenvloeistof
 • Aircosysteem

Audi originele wintersets

Audi originele wintersets zijn speciaal ontwikkeld voor uw Audi. Zo kunt u deze winter ook op gladde wegen in stijl genieten van de best mogelijke rijeigenschappen van uw Audi. Selecteer hieronder uw model en bekijk het aanbod. Uw Audi-dealer kan u adviseren bij het maken van de juiste keuze. De genoemde prijzen gelden voor een complete set inclusief banden en zijn exclusief montage kosten.

Winterbanden

Bij temperaturen onder 7 graden Celsius wordt het rubber van de zomerband hard. Het gevolg: minder grip. Dat heeft weer invloed op remprestaties en dus op de veiligheid. De speciale rubbercompound en het profiel van winterbanden zijn speciaal aangepast voor gebruik bij lage temperaturen. Selecteer hieronder uw model en bekijk het aanbod winterbanden.

Werkplaatsafspraak maken Vind uw dealer
×

Originele Audi winterset bestellen

Dank voor uw bestelling. De door u geselecteerde Audi-dealer neemt zo snel mogelijk contact met u op om de bestelling verder af te handelen en verdere afspraken met u te maken.

Vul hieronder uw gegevens in en uw Audi-dealer neemt contact met u op over de verdere afhandeling van uw bestelling.

Aanhef
Field passed validation Failed failed validation
Voorletters / tussenvoegsels
Field passed validation Failed failed validation
Achternaam
Field passed validation Failed failed validation
Postcode / huisnummer
Field passed validation Failed failed validation
Emailadres
Field passed validation Failed failed validation
Selecteer uw voorkeursdealer
Field passed validation Failed failed validation
Field passed validation Failed failed validation
×

Actievoorwaarden

Bij aanschaf van 4 winterbanden bij de Audi-dealer maakt u kans op 1 van de 5 geheel verzorgde reizen naar een wedstrijd van Bayern München in de Allianz Arena voor 2 personen.

Voorwaarden:

 • Actieperiode 15 oktober t/m 30 november 2014
 • Geldig bij aanschaf van 4 winterbanden of een winterwielenset
 • U wordt per mail geïnformeerd over uw deelname*
 • Niet inwisselbaar voor geld
 • Reis vindt plaats in 2015

Inclusief vlucht en overnachting.
* Uw dealer geeft uw gegevens, na aanschaf van winterbanden of een winterwielenset, door zodat u kans maakt op een van de prijzen.